Havre Bar – 50g

kr42,00 inkl. mva

Tomt på lager

Veganske havrebarer (50 gram), glutenfrie, laget av høykvalitets naturlige ingredienser og egnet for cøliaki og veganere.

Kommer i 5 smaker: Pistasj med chiafrø, Jordbær med cashewnøtter, Bananbrød, Kokos og kakao, samt Turrón-nougat.

This product can only be purchased by members.

Beskrivelse

Veganske havrebarer har en tiltalende tekstur, da hovedingrediensen er havreflak, som også gir gode egenskaper, siden det er en av de mest komplette kornene som inneholder karbohydrater, proteiner, fett, fiber og mineraler. Den er rik på antioksidanter og beta-glukaner, som har en prebiotisk effekt på tarmen og regulerer blodsukkernivået.

Bruken av andre korn, som hvete, er unngått slik at baren bare inneholder glutenfrie havreflak av høyeste kvalitet.

Ris sirup er brukt for å søte barene, produsert økologisk i tråd med våre bærekraftige praksiser, og ved å bruke råvarer av topp kvalitet for bedre næringsstoffer assimilering. På denne måten får vi et sunnere og mer næringsrikt produkt, samtidig som vi unngår andre produkter som bruker hvitt sukker, glukosesiruper eller invert sukker, noe som resulterer i en næringsmessig tabell med mange enkle og tomme næringsstoffer.

Beriket med supermat, ingredienser med høy næringsverdi, kan de spises når som helst på dagen som en sunn snack.

Extra virgin olivenolje gir sunne fettstoffer på grunn av sitt høye innhold av oleinsyre og gir også havreflakene en glatt tekstur. Chiafrø er en flott kilde til vitaminer, mineraler, fiber og omega-3 fettsyrer som hjelper til med å bekjempe fett og regulere kroppsvekten. Nøtter som er rike på flerumettede fettstoffer og gir vegetabilsk protein og fiber. Sammen med sesamfrø, som i tillegg til alt dette, gir vitaminer og mineraler. Jordbær og blåbær som antioksidanter.

Tilgjengelig i fem smaker:

  1. Pistasj & Chiafrø, hovedsakelig bestående av havreflak, dadler, ekstra virgin olivenolje, pistasj, chia og sesamfrø.
  2. Jordbær & Cashewnøtter, hovedsakelig bestående av havreflak, dadler, ekstra virgin olivenolje, jordbær, blåbær og cashewnøtter.
  3. Bananbrød: hovedsakelig bestående av havreflak, dadler, ekstra virgin olivenolje og banan.
  4. Kokosnøtt & Sjokolade: hovedsakelig bestående av havreflak, dadler, ekstra virgin olivenolje, kokosnøtt og biter av mørk sjokolade.
  5. Turrón-Nougat: hovedsakelig bestående av havreflak, ristede mandler, dadler, sitronskall og kanel.

BRUKSANVISNING: Barene kan spises når som helst på dagen som en sunn snack, som ekstra energiboost mellom måltider og før, under eller etter trening.

NETTOVEKT: 50 g.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,06 kg
Smak

, , , ,

Ingredienser

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Tittel

Gå til toppen