Hvem er Tailwind Nutrition Norge

Norske Tailwind Nutrition eies og drives av Kjetil Toth.

Kjetil er sykkelfrelst og har vært med på alt mulig av ritt, fra korte 1 timers til Trondheim-Oslo i 2018. Det var her han første gang testet ut Tailwind og har sett at Tailwind kan gi han den ernæringen han trenger uten masse med barer og gels på lommen.

Han har og unnagjort Everesting, 10K og Trenching, der det gjelder å sykle antatt høydemeter i en og samme bakke. Forsøket ble gjennomført ved kun bruk av Tailwind og han endte opp med 11.300hm, 250km og 15t 20min. Så en kan si med sikkerhet og overbevisning at Tailwind fungerer.

Personlig service

Tailwind Nutrition Norge har som målsetning å levere den beste service til sine kunder. Sportsernæring bransjen er upersonlig og drives frem av store fortak som kun tenker profitt. Dette er ikke oss da vi brenner for produktet og det benyttes nærmest daglig da Kjetil tilbakelegger 15-20 000 km på sykkelsetet årlig.

Vi fortsetter med samme markedsføring som tidligere og lar produktet reklamere for seg selv med dets unike kvaliteter.

Vi ønsker å lage en «Tailwind familie» og vil dermed knytte til oss ambassadører som benytter seg av vår kvalitets produkt under ekstreme prosjekter og turer.

Inspirerende turer og prosjekter vil bli publisert via vår Facebook side hvor også våre brukere kan komme med tilbakemeldinger, positive og negative. Vi kan bare bli bedre hvis vi gjør det sammen

Ikke vær redd for å spørre

Ikke vær redd for å stille oss spørsmål. Vi svarer gjerne på spørsmål om hvorfor du skal benytte Tailwind eller hva du burde tenke på vedrørende ernæring under trening. Vårt mål er å alltid kunne hjelpe og støtte våre kunder i å nå sine personlige mål.