Hvorfor Tailwind

Tailwind Nutrition er sportsdrikken som gir deg alt du trenger hele dagen. Den kombinerer kalorier, væske og elektrolytter i en god sportsdrikk uten å påvirke magen din.

Tailwind er i pulverform og blir blandet med vann og vil da dekke ditt behov for kalorier, væske og elektrolytter, uansett hvordan konkurransen / treningshverdagen din ser ut. Du kan om ønskelig kutte ut geler, barer mm og kun forholde deg til Tailwind. Med sin milde smak kjennetegnes Tailwind også som “ren” og “lett” med en følelse så nært vann du kan komme. Dette selv om Tailwind inneholder alt som trengs for å dekke alle ernæringsmessige behov under aktivitet.

Ikke alle mager håndterer klissete søte drikker samt trege fordøyings molekyler som ofte finnes i de fleste sportsdrikker. Tailwind´s grunnlegger har opplevd dette og har derfor bruk mye tid på å utvikle et produkt som er skånsom mot magen. Drikker du Tailwind i små doser kontinuerlig medfører dette et jevnt inntak av små doser energi som går rett gjennom magen og ut til musklene. Sammensetningen av Tailwind stemmer overens med hva magen er laget for å håndtere og Tailwind kommer raskt ut i kroppen uten å påvirke fordøyelsen. 

Tailwind er også veldig godt egnet for drikkesekk siden den løses helt opp i vann, og utstyret blir rent under rennende vann. Ingen film eller ubehagelig ettersmak i sekken etter vask.

FAQs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Innhold vist via trekkspill

Vi har undersøkt det. Vi har prøvd det. Vi har konsultert eksperter på det, så du trenger ikke gjøre det. Protein under trening forbedrer ikke ytelsen din. Studier viser ingen vesentlig forskjell i ytelse mellom drikke uten protein og drikke med protein. Protein er vanskelig å fordøye og kan stoppe fordøyelsen under trening / konkurranse. Protein kan også svekke karbohydratinntaket som trengs for å fylle opp glykogentilskuddene dine i løpet av de kritiske restitusjonstidene dine. Derfor er det ikke noe protein i Tailwind. Vil du lese mer om det? Sjekk ut JoeFrielsBlog.com her og en annen interessant artikkel her.