Våre ambassadører

Frode Lein

Frode Lein er en mangeårig bruker av Tailwind Nutrition og er vår beste referanse. Han har en imponerende merittliste som viser at han kun kan benytte seg av topp produkter. Han deltar i løp over hele verden i alt fra steikende ørken til iskalde Yukon.
Les mer på https://exploringthelimits.com/

Jahn Otto Kallevik

Jahn Otto Kallevik er triatleten og førstegangsbruker av Tailwind i sesongen 2020. Han vil dele sine erfaringer og opplevelser med oss. Han begynte som terrengsyklist men han flyttet fokuset til triatlon verdenen etterhvert. Jahn Otto har deltatt på flere IronMan og har nok full distansen ifjor i Haugesund som det store øyeblikket. Han har også syklet langt for en god sak da han syklet med Team Rynkeby til Paris for å samle inn penger til barnekreftforeningen.

Gina Johansen

Gina Johansen er en eventyrer av de sjeldne og hun ble kjent med Tailwind når hun bodde i Australia. Hun er meget aktiv og har store planer for fremtiden. Når man ser hva hun allerede har utført slik som Nordkapp-Jäckvik på ski, alene på tvers av Lake Baikal (Sibir), gått Norge på langs så gleder vi oss til kommende prosjekter. Hun planlegger i 2021 å løpe fra Nordkapp til Lindesnes på 40 døgn. Hun akter å slå rekorden til Erik Nossum, som er på 42 døgn, 9 timer, 6 minutter og 45 sekunder. DON'T LIMIT YOUR CHALLENGES, CHALLENGE YOUR LIMITS

Lars Magne Ullvang

Lars Magne er fra Tysvær og representerer #TKKK. Han bor nå i Bærum, har Oslo området som hovedbase hvor han har nærhet til padlelandslaget, med lagkamerater og trenere (Eirik Verås Larsen & Tom Selvik). Han har og et tett samarbeid med sports geniet Olav Aleksander Bu. Da Lars Magne er stipendutøver så kreves det at all sporternæring skal være sertifisert av informed-sport noe Tailwind Nutrition er. Noen av hans meritter er U23 Europamester og mange Kongepokaler. Han satser nå hardt videre mot Tokyo 2021.

Magnus Lindås

Magnus Lindaas er en mangeårig bruker av Tailwind Nutrition som han fikk smaken på under hans første Trondheim-Oslo for 5 år siden. Han er en aktiv syklist på både landevei, terreng og snø. Han sykler forTeam Superselma - og sykler for å skape lysglimt for kreftsyke barn og deres familier! Når han presser seg over Aurlandsfjellet, eller kjenner syra opp Rosinbakken, er det stoltheten over å sykle for noe som er så mye størreenn ham selv som presser han videre! Hans motto er: "I hjertet har jeg Superselma, og i flaskene har jeg Tailwind! Begge deler hjelper meg til å prestere!"

Thomas Lindgren

Thomas Lindgren startet sin livsstilsendring i 2013 og har siden 2015 prioritert ultraløping, da dette trigger han mest. Thomas ble kjent med Tailwind i 2019 og har siden brukt dette fast. Han debuterte høsten 2020 på 100miles Moss – Holmestrand hvor han benyttet Tailwind stort sett hele tiden da han synes fast føde blir vanskelig etter mange timer på beina. Thomas er medlem av Romerike Ultraløperklubb.

Simon Johansen

Simon Johansen er en jordnær mann fra Løten og har sin lidenskap for ultraløping. Etter å ha vært rusmisbruker halve livet har Simon nå vært rusfri i 5 år og han elsker det. Han har drømmejobben, som er erfaringskonsulent innen rus og psykisk helse i Elverum. Han elsker å presse kroppen og liker følelsen og motivasjonen han får under trening. Hunder er en viktig del av livet hans også.

Ingrid Lid

Ingrid Lid er en av Norges beste ultraløpere. Hennes merittliste består av NM medaljer, 2. plass 80km Ecotrail Oslo i 2018, 2. plass i Centurion Thames Path 100-miles +++. Etter fall i Centurion South Downs way 100-miles i 2018 som resulterte i en stressfraktur i lårbenet så fikk hun et nytt fall med lårbensbrudd. Etter mye opptrening løp hun høsten 2020 100-miles på tiden 17:35:06 og uoffisiell maraton på 3:04:07. Begge tider er personlige rekorder. Ingrid er medlem av Romerike Ultraløperklubb og BFG Bergen løpeklubb.

Fredrik M Zachariassen

Fredrik begynte å løpe i 2018, 33 år gammel. Sist han trenge var i 1996. Han hadde noen kilo for mye og klarte ikke løpe 3km uten å kaste opp. Han hadde sort belte i pizza og øldrikking. Han startet da med løping, noe som fort utviklet seg til ultraløping. Nå løper han for å kunne ligge på sofaen med god samvittighet. Fredrik kan nå løpe 100km i strekk uten problemer men han søker stadig større mål.

Sofiia Granheim

Sofiia startet å løpe for å se om hun kunne noe annet en å skifte bleier, amme og lage havregrøt. Hun løper nå for å føle frihet og glemmer alt når hun løper. Hun liker å føle på utmattelse samt mestringsfølelsen av å oppnå noe folk flest ikke kan forestille seg. Sofiia ble i juli 2021 raskeste kvinne på GAX100 i Sverige med tiden 22:55, 5 timer foran neste kvinne. Hennes motto er:
"Livet er tricky og ingen kommer levende ifra det men jeg har ihf tenkt å løpe lykkelig tils min siste dag er kommen!"