Våre ambassadører

INGRID LID

SoMeIngrid Lid
IdrettsgrenUltraløp, maraton, Fjelløp, skyrace «any surfaces available»
Utvalgte meritter100-miles: 14.13.15
100km: 7.59.25
50-miles: 6.22.52
12 timers: 138,6
Norgesmester 100km, 2022
Vinner av Salomon cup 2022
Vinner av Centurion Track 100 2023

Elisabeth Borgersen

Alder41
KlubbTorpo Idrettslag
IdrettsgrenLøping med fokus på fjell og ultra, ski (randonee og frikjøring), Landeveissykling
Utvalgte meritter5. plass MIUT (Madeira Island Ultra Trail) 2022
3. plass Verbier-St.Bernard (UTMB world series) 76k 2022
‘Everest’ i Wyllerløypa 2020 (77k/8880m+) – 17:40 t
6. plass TDS (UTMB) 2019 | 5. plass MIUT 2022
2. plass Blefjells Beste 57k 2018
Hvorfor bruker jeg tailwind?Jeg startet å bruke Tailwind i 2016 og det har fungert som en veldig bra måte å få i meg energi som jeg trenger for å prestere uten at magen krangler. Når jeg først har funnet noe som funker så bra så holder jeg på det.
Kort om megJeg er en ingeniør med en stor forkjærlighet for høye fjell, bratte bakker og flott natur. Jeg er glad i alle aktiviteter som tar meg ut i fjellet enten det er løping, ski eller klatring. Men det er terrengultra som har blitt min store lidenskap etter jeg røk korsbåndet på ski i 2014 og måtte igjennom en større kneoperasjon. Jeg elsker utfordringer og den mestringsfølelsen det gir å gjennomføre noe som krever en virkelig innsats, likevel er det er naturen og opplevelsene i fjellene som er den virkelige drivkraften bak ønsket til å løpe langt og bratt. Den daglige løpingen på stier i marka er en ventil for mye hverdags stress og bidrar til ro i kropp og sjel.

Therese Dahl Årvik

Alder29
KlubbSalomon Norge
IdrettsgrenUltraløp
Utvalgte meritter2021: 1. Plass Tromsø Skyrace
2022: 1. Plass KRSultra
2022: 1. Plass Xreid
2022: 3. Plass Kullamannen by UTMB
2022: 12. plass TDS, UTMB
Hvorfor bruker jeg tailwind?Bruker Tailwind fordi det gir meg den næringen jeg trenger til trening og lange løp, smaker godt og er mildt mot magen.
Kort om megEr 29 år, bosatt i Oslo og oppdaget løping i 2018. Nå bruker jeg det meste av fritiden på å løpe på stier i skogen og fjellet, i nærområdet eller på tur for å lete etter nye, kule stier. Jeg konkurrerer også aktivt i terrengultra og mener at når du har en hobby som tar deg så mange kule steder, så er det en bra hobby!

Gro Siljan Hjukse

Alder41
KlubbSalomon Norge
IdrettsgrenUltra
Utvalgte meritterOslo Bergen trail 2021, lag nr 4
Rondane 100 2021, første dame
Kullamannen 100 miles, 2020, dame 4
Sandnes Ultra trail 2022, 2 dame
Bislett 24 2022, 203 km, 4 dame
Hvorfor bruker jeg tailwind?Har de siste åra testa det meste innen løpenæring, men ikke funnet noe optimalt før jeg hadde en veldig positiv opplevelse av TW under B24 i år hvor jeg utelukkende sprang på det de 13 første timene med veldig god effekt.
Kort om megUltraløper som trives best på sti og fjell og som alltid kommer til mål. Jo lengre løpet er, jo bredere er smilet. Løper for å strekke egne fysiske og psykiske grenser, samler på soloppganger og sosiale opplevelser på stien sammen med løpevenner. Motto under veis; Gjørdetsomgjørdegglad og detenestesomerbedreenenlangløpeturerenennålengerløpetur.

Kim Borge Kolstad

Alder42
KlubbJessheim løpegruppe
IdrettsgrenMaraton og ultra
Utvalgte meritter19.plass SMVE (Soria Moria til Verdens Ende), 27t 34min i 2022.
03:08:13 i malaga Marathon 2022
Beste nordmann i Ultravasan 45km, min første ultradistanse.
EcoTrail 80km, 09:36:29 I 2021
Hvorfor bruker jeg tailwind?Jeg bruker Tailwind fordi det gir meg energi og er en trygg støttespiller under løp og løpeeventyr. Jeg er opptatt av løpeopplevelser og bruke mitt potensiale fullt ut, derfor er det betryggende å vite at Tailwind produkter kan jeg stole 100% på.
Kort om megJeg er en 3 barns pappa som elsker bevegelse og aktivitet. Det å motivere og inspirere andre til å se og føle glede, mestringe og den gode følelsen ved trening er noe som tiltaler meg veldig! Det å løpe de lange løpene, spesielt 100miles er helt magisk. Jeg kjenner også på noe av det samme i triatlon som jeg pr nå er i startgropen av. Gjennomførte min første triatlon i 2022, og er både innenfor løping og triatlon veldig sulten på mer!

Linda Christine Helgerud

Alder42
KlubbArgon 18 Tri team Norway
IdrettsgrenTriathlon
Utvalgte meritter1.plass AG Ironman 70.3 Sandnes (2022)
6.plass AG Ironman København (2021)
1.plass Hove tri sprint (2020 og 2022)
6.plass (damer) Nxtri (2021)
7.plass AG Ironman Barcelona (2022)
Hvorfor bruker jeg tailwind?God og mild på smak og snill mot magen.
Kort om megIvrig mosjonist fra Drammen som liker å trene variert og lystbetont. Har heldigvis denne triathlon-interessen med en treningsglad samboer, som gjør det enkelt å trene, selv når motivasjonen ikke er på topp.

Anders Palmberg

Alder52
KlubbArgon18 TriTeam Norway
IdrettsgrenTriatlon
Utvalgte meritterIronman Fulldistanse x 2
SwimRun til Verdens Ende Finisher x 4
IronMan 70.3 Finisher x 6
Backyard Ultra Finisher x 2
Hvorfor bruker jeg tailwind?Har brukt Tailwind i flere sesonger, både sportsdrikke og recovery. Liker at det finnes mange forskjellige smaker, blander seg veldig enkelt ut med vann, og føles mer naturlig enn mange andre merker. Mange gode referanser, samt en personlig og veldig hyggelig oppfølging/levering. Alltid en personlig hilsen følger med når produktene leveres i postkassen.
Kort om megAktiv mosjonist fra Drammen, som stortrives med forskjellige aktiviteter. Sammen med samboer gjennom de siste 17 årene gjør vi 99% av all trening og konkuranser sammen. Tidligere aktiv bandyspiller på toppnivå, drevet endel med styrketrening, fortsatte med bakke/terrengløp, testet SwimRun og Triatlon og holdt på med de de siste 7-8 årene. Veldig bra miljø, og blitt kjent med utrolig mye hyggelige folk.

gabriella mathisen

Alder34
Klubb
IdrettsgrenUltraløping
Utvalgte meritterRacing The Planet, Namibia 2021, 1 plass aldersbestemt, 4 plass totalt
Hvorfor bruker jeg tailwind?Det er det beste jeg har prøvd, og inneholder alle komponenter jeg har behov for. En komplett ernæring som har veldig gode smaker.
Kort om megEventyrer med mye humor stort hjerte for sårbare grupper. Vil oppleve verden, elsker ultra og føler at det ikke er noen begrensninger i sporten. Skal gjennomføre racing the planet 4 deserts.

Arild Brudevoll Johansen

Alder45
Klubb
IdrettsgrenUltraløp
Utvalgte meritterStrandafjord Trailrace 30km 2016
Bislett24 2019 114km
Soria Moria til Verdens Ende 50
Soria Moria 100miles 2022
Hvorfor bruker jeg tailwind?Har alltid slitt med å finne "løpemat", ingenting har funket før jeg ble anbefalt Tailwind og testet det. Ny verden rett og slett, det funker så bra for meg og smaker godt i tillegg!
Kort om megLiker å løpe langt og mye, it fra mitt utgangspunkt. Er revmatiker og har totalt forbenet ryggsøyle, det gjør det kanskje enda gøyere å løpe langt. Fordi jeg mestrer og mestringfølelse er vedens beste rus. Går ikke av veien for en utfordring, ingenting er umulig! Det umulige tar bare litt lenger tid.

cathrine lorentzen

Alder45
KlubbBamford 1869
IdrettsgrenUltraløp
Utvalgte meritterVinner av kvinneklassen Oslofjorden rundt 80km 2021
Vinner av kvinneklassen Canonball 2022
Klassevinner Jotunheimveien Ultra
Vinner av kvinneklassen Hagemanns høydemeterløp (+50 000 høydemeter)
145,77 km under Bislett 24 timer
Hvorfor bruker jeg tailwind?Jeg bruker Tailwind da det gir meg alt jeg trenger av næringsstoffer under både løp og trening. Det er enkelt å ha med, lett med tanke på vekt og det skal bare blandes med vann. Det er mange og gode smaker og selvom det er lettdrikkelig er det stappfullt av energi og næring. Sammenlignet med typisk GELs er det vesentlig bedre. Etter trening er det kjempeeffektivt med Recovery. Det reduserer restitusjonstiden og jeg er klar for nye økter raskt.
Kort om megJeg startet med løping for å samle inn penger til en kreftsyk venninne. Det var mange blytunge løp, men utrolig gøy. Etterhvert ble det lettere og lengre, løpingen ga meg en følelse av frihet og mestringsfølelse. Kom inn i ultramiljøet og ble bitt av basillen og det utrolig gode miljøet. Jeg bor i Lillestrøm, familie med to barn, jobber på Løplabbet der jeg får snakket og veiledet løpere med min lidenskap.

Stian Moldestad Helgesen

Alder37
KlubbKarmøy Løpeklubb
IdrettsgrenFriidrett - Løping
Utvalgte meritterStavanger Halvmaraton 2021 1:22
Haugesund Avis 5km 2020 17:41
Djupadalten 2021 9,3km 2021 33:43
Hvorfor bruker jeg tailwind?Tailwind er svært gunstig for mitt bruk, jeg har tidligere brukt gels men kostnadsmessig sammenlignet med lengden på effekten så fant jeg fort ut at jeg får mer av Tailwind sine produkter. Det er også svært fordelaktig at jeg kan kutte ut flere tileggs produkter og kosttilskudd siden tailwind har alt jeg trenger. Og ikke minst at deres produkter er milde mot løpemagen, vanligvis så har jeg alltid en tilvenningsfase når jeg bytter produkter, men det slipper jeg med Tailwind.
Kort om megJeg er en mosjonist som er litt over snittet intressert i løping, det er min store lidenskap samtidlig som min største frustasjon når jeg ikke får utført det som planlagt. Jeg har vært ute med skade store deler av 2022, men har satt meg noen ambisiøse målsetninger for 2023 på sub 80min på Halvdistanse og sub 35min på 10km. Klarer jeg sub 17min på 5km i den sammenheng så skal jeg være svært fornøyd. Videre så brenner jeg veldig for løpesporten i lokal miljøet, her prøver jeg å være en god tilrettelegger og organisator slik at alle kan ta del i denne flotte sporten.

Henriette Jelsnes

Alder42
KlubbØstbygda Løpeklubb
IdrettsgrenLøping
Utvalgte meritter2 plass Fjelleløpet 10 km
1 plass Kulåsløpet 10,4 km
Gjennomført maraton i september 2022
Grenserittet x3
Hvorfor bruker jeg tailwind?Jeg bruker Tailwind som et supplement til mat da jeg trener mye. Bruker også det som næring på lengre løp og ved langturer når jeg trener.
Kort om megJeg er en trebarnsmor som har funnet løpegleden i voksen alder. Jeg er stort sett selvlært, og trener for det meste alene. Elsker å delta på forskjellige løp, og løpeklær og løpesko er det viktigste jeg pakker med meg når jeg drar noen sted. Bare elsker å utforske nye stede i løpeskoene.

Christian Brurås

Alder
KlubbSunnmørsalpane fjelløparlag
IdrettsgrenFjelløp, skimo, langrenn, klatring og sykkel
Utvalgte meritter1 plass Styrkeprøven Rett Vest 2022
5 pallplasser på 5 forsøk på Styrkeprøven Rett Vest
2 plass Norrdal 1851 nordisk cup 2021
2 plass Norrdal 1851 norsk cup 2022
FKT Vikeskålatraversen 2019
Hvorfor bruker jeg tailwind?Eneste måten jeg klarer få i meg nok kalorier pr time uten å få problemer med magen. Beste smaken på noen sportsdrikk jeg har smakt, og har smakt myyye. Perfekt sodium innhold pr 100kcal for mitt vedkommende.
Kort om megFjellsportutøver/fjellentusiast som er opprinnelig fra Bergen, men bor på Sunnmøre på 8ende året. Flyttet hit for å ha tilgang til de råeste fjellene i Norge og det beste skiterrenget i verden. Velger aktivitet etter årstid og føre, men konkurrerer foreløpig bare i fjelløping. Min sterkeste gren er tekniske løp med mest mulig høydemeter pr kilometer.

Lise Lysfjord Pettersen

Alder51
KlubbRomerike Ultraløperklubb
Idrettsgren(Ultra)løping, trener også styrke/yoga/spinning/slalåm
Utvalgte meritterBislett 24 timers 2022. Fullførte 24 timer.
Sølv i min klasse i Veteran-NM, KRS Ultra 2019.
Ecotrail 80 km 2016 + 2019
Løpt maraton + 10 km på Oslo Maraton i 2019, 2018 og 2017
24 hours in Hell 2021
Hvorfor bruker jeg tailwind?Jeg har brukt Tailwind siste halvåret og merker stor forskjell på spesielt lange løp. Har mye mindre sultfølelse og merker at magen er mer tilfreds. Jeg bruker lang tid på løp og må derfor innta noe som gir energi over lang tid. Merker også at recovery mixen gjør godt. Jeg digger dessuten vaniljesmaken i kaffen 🙂
Kort om megJeg er en utflyttet nordlending bosatt i Bærum, gift og tre barn. Journalist, jobber som løpetrener (har egne løpegrupper) og frilanser. Har løpt siden 2013, og gjennomførte likegodt både 10, 21 og 42 km i debutåret. Oppdaget raskt at langløping er min greie. Jeg er treig men seig. Elsker løping men er også opptatt av å trene variert (slalåm, styrke, yoga og spinning, og noe svømming og skøyter og langrenn.) Er innom mye forskjellig og tenker at det er mye av grunnen til at jeg klarer holde meg rimelig skadefri for det meste av tiden. Jeg er aktiv på sosiale medier og har også en blogg. Jeg heter Maratonmamma på sosiale medier, selv om jeg faktisk ikke løper spesielt mange maraton (ble tre stk i år da men...). Føler at jeg når ut til mange med budskapet om at alle kan løpe - og inspirerer typ mannen i gata. Noe jeg synes er gull. Heia folkehelsen!

cato pedersen

Alder42
KlubbBamford1869
IdrettsgrenLøping, helst Ultra
Utvalgte meritterSoria Moria Til Verdens Ende 100-miles 2021 finisher (Covid edition)
Topp 10 Sandefjord Backyard 2019
3 plass Aravaipa Virtuel 50-miles 2021
10 plass Aravaipa Virtuel 50-miles 2020
Tjølling Halvmaraton 2022 3 plass herre
Hvorfor bruker jeg tailwind?Fordi det fungerer for meg å min kropp.
Kort om meg3-barnsfar som starta med løping smått som oppvarming i 2016. Etter det har det igrunn kun gått i løping, helst med litt lengde å helst i terrenget. Høydepunkter i 2023 blir blant annet Xreid og Skogvoktern Ultra. Er å med på arrangere Kyststien Trail Ultra. For meg handler Ultraløp om mestringsfølelse.

Ann Kristine Bjørk

Alder39
KlubbRygge IL
IdrettsgrenMaraton og ultra
Utvalgte meritter1.pl mixlag Fyksesund rundt ultra 2019
OFR 160 km fullført 25 t 46 m 2021
Jubileumsløp løpeklubb lokalt 1.pl kvinner 50 km terreng 2021
OFR 45 km 1.pl kvinner 2022
Topp 3 klasse ulike maraton
Hvorfor bruker jeg tailwind?Jeg bruker Tailwind fordi det gir jevn energi og stabil mage under løp. Dette har tidligere påvirket meg mye. Med tailwind kan jeg derfor konsentrere meg om jobben som skal gjøres i løpingen og være trygg på at kroppen kan yte maks uten trøbbel på ernæringssiden av løpet.
Kort om megSier alltid ja til eventyrene i løpeskoene. Mest glad i treningsarbeidet og løper sjeldent løp men desto mer opplevelser i hverdagens løpetrening. Klarer ikke helt bestemme meg for om jeg liker ultra eller maraton mest. Forsøker stadig å balansere mellom mål som å bli raskere i maraton og mer utholdende i terrenget i ultra. Deler løpekunnskapen min og sprer løpeglede som løpetrener og har et stort hjerte for løpingen.

catrine kildemo

Alder36
KlubbBodø Bauta Løpeklubb
IdrettsgrenLøping
Utvalgte meritterTelegrafruta ultra
Lofoten Skyrace 2 år
Børvastindan Classic 3 år
Bodøryggen 2 år
Hvorfor bruker jeg tailwind?Jeg bruker Tailwind da det gir meg mye energi i trening og ellers i hverdagen. Sportsdrikken er lett å fordøye når kroppen jobber på spreng. Tailwind gir meg muligheten å få i meg nok kalorier, vesker og elektrolytter slik at kroppen fungerer som den skal under trening.
Kort om megJeg er født og oppvokst i Bodø, omringet av vakre fjell,- det å løpe i fjellet faller naturlig for meg. I hverdagen jobber jeg som markedssjef, og litt frilans som fotograf. Jeg tar gjerne med meg et lite kamera på løpetur slik at jeg får ta vare på de fine minnene jeg får fra naturen. Målet for 2023 er å bygge løpeform etter et 2022 med mye sykdom. På sikt har jeg lyst å mestre 100 miles.

Benjamin Rodgers

Alder32
KlubbArc'teryx Norge
IdrettsgrenUltraløp, terrengløp, maraton, fjelløp
Utvalgte meritter2nd - Mustang Trail Race 2022, Nepal - 170km
2nd - Global Limits São Tomé 2021, São Tomé & Príncipe - 200km
4th - For Rangers Ultra 2019, Kenya - 220km
2nd - Ultra Birken 2019, Norway - 60km
4th - Oslo Eco Trail 2019, Norway - 50km
Hvorfor bruker jeg tailwind?Quite simply because it works. Tailwind is easy to consume on the go, even when you are feeling your worst. Its light to pack and is an integral part of every multi day fuelling plan.
Kort om megBritish graphic desginer living in Oslo. I moved to Norway to be able to easily combine the city life with all my outdoor hobbies. I ran my first marathon back in 2017 and quickly progressed to ultras. My focus is now on multi day ultras in as many far and wide destinations as I can get myself to.

Marita Soltveit Bertelsen

Alder32 år
KlubbASICS FrontRunner
IdrettsgrenMaraton, ultraløp
Utvalgte meritter2. plass Stavanger Maraton (2021)
3.plass Oslo Maraton - OsloTrippelen (2022)
Hvorfor bruker jeg tailwind?Jeg bruker Tailwind for å nå nye mål på trening og i løp.
Kort om megSmåbarnsmor fra Bergen som de siste årene har funnet løpegleden. Favorittdistansen er maraton men i fjor fikk jeg øynen opp for ultraløp og i år ønsker jeg å løpe i 24 timer.

Morten Fundingsrud

Alder48
KlubbRomerike ultraløperklubb / Eidsberg IL
IdrettsgrenUltraløp
Utvalgte meritterUTMB 2022
Kullamannen by UTMB 100miles 2021/22
Oslo Trail Challenge 200 km
X-reid x 3
Vinner Hagemanns primtalløp adventskalender 2022
Hvorfor bruker jeg tailwind?Har lenge hatt problemer med næring på de lengre løpene. Tailwind har gitt meg en mulighet til å få nok næring på en enkel og velsmakende måte. Den er også skånsom for magen i motsetning til mange andre produkter
Kort om megFamiliefar fra Drøbak som trives best på de lengre etappene. Startet å løpe i 2014 og gikk over til litt lengre løp fra 2017. Trives best på sti og i fjellet, og naturopplevelsene er mye av drivkraften til å holde på med ultraløping. Motiveres av å sette store mål og jobbe målrettet over tid for å komme dit. Ferdes ellers mye ute i naturen både vinter og sommer, og trives også godt på toppturer både med og uten ski.

Ida Steiro

Alder26
KlubbHell Ultraløperklubb
IdrettsgrenUltraløping
Utvalgte meritterStorheia 24 2022, 1. plass totalt
Hell 6-timers 2022, 2. plass dame
Muruvik Backyard Ultra 2022, 3. plass totalt
Høstjakta 12-timers 2022, 1. plass totalt
Bislett 24-timers 2022, 5. plass dame
Hvorfor bruker jeg tailwind?Jeg har forsøkt sportsdrikk fra flere ulike produsenter, samt i en periode unngått sportsdrikk pga. kjipe opplevelser. Med Tailwind kan jeg lett krysse av på "sjekklista" hva gjelder både smak, konsistens, nærings- og elektrolyttinnhold, og anvendelighet. Lett og frisk smak gjør at det ikke blir kvalmt å drikke etter lengre tid på beina, det er snilt mot magen, og ikke minst at pulveret raskt (!) lar seg blande ut er viktige fordeler.
Kort om megJeg er vokst opp med Vesterålsfjellene som nærmeste nabo, men er for tiden bosatt i Trondheim hvor jeg tar en doktorgrad i medisin. Fysisk aktivitet har alltid vært en viktig del av livet, og løping og fjellturer har vært mine favoritter de senere årene. Høsten 2021 løp jeg Høstjakta 12-timers, mitt første ultraløp. Dette ga mersmak - stemninga underveis i løpet, privilegiet å få løpe et helt halvt døgn, dvs. å få holde på lenge med noe man trives med, samt mestringsfølelsen etterpå ga en "runners high" jeg levde lenge på. Gjennom 2022 har jeg deltatt i ulike format av ultraløp; backyard, trail, og 6-, 12- og 24-timersløp. Jeg synes løp er utrolig gøy, men aller viktigst er nok treninga i hverdagen - det er tross alt dem det er flest av. Løpinga gir frihetsfølelse, frisk luft og naturopplevelser, kvalitetstid alene og sammen med andre, og energi og overskudd.

jahn otto kallevik

Alder35
KlubbSøra Tysvær #Lavterskel
IdrettsgrenTriathlon
Utvalgte meritterIronman Haugesund 2018 - 11:36:50
Team Rynkeby sykle Oslo - Paris for inntekt til Barnekreft foreningen
H-Avis halvmaraton 2021 - 1:33:47
Hytteplanmila 2021 - 39:43
Nordsjørittet 2022 - 3:02:54
Hvorfor bruker jeg tailwind?Fordi det er ett produkt som dekker alle mine behov. Tailwind er også veldig snill mot magen. Har brukt det i 3år nå både ved sykling og løping uten at det har vært noen problemer.
Kort om meg3 barnsfar på 35år fra Søra Tysvær. Driver med triatlon som hovedgren men er også veldig glad i sykkelritt og løp. For sesongen 2023 blir det full fokus på Ironman Sandnes 70.3 i juni og Ironman 140.6 Copenhagen i August.

eirik sakshaug utheim

Alder36
KlubbHell Ultraløperklubb / Asics Frontrunner
IdrettsgrenUltra terrengløp, terrengløp, gateløp
Utvalgte meritterSMVE 100 miles 2021
1 plass Meråker Mountain Challenge 42km 2022
8 plass Jotunheimvegen Ultra 2022
18 plass Romeriksåsen på langs 2022
Hvorfor bruker jeg tailwind?Når jeg ofte løper langt, både på trening og i løp er jeg ekstremt avhengig av å få i meg nok næring. Jeg har prøvd mye forskjellig av sportsernæring, samt "vanlig" mat under ultraløp. Tailwind har blitt en større og større del av næringen jeg bruker under løp fordi jeg ikke har bruk for annet. Det gir mer enn nok karbohydrater, koffein og elektrolytter. Tailwind finnes i mange forskjellige smaker som gjør at jeg kan variere også under lengre løp der jeg drikker ganske mye. Tailwind er også en av veldig få sportsernæring der jeg unngår kvalme ved stort inntak. Rett og slett en personlig favoritt for min del, og et produkt som kommer til å hjelpe meg stort i 2023 sesongen.
Kort om meg36 år gammel tobarnsfar fra Trondheim som til daglig jobber som etterforskningsleder. Aktiv livsstil med mye løping, skigåing og styrke. Spilte fotball fram til jeg var 28 år. Løpingen begynte som hobby i 2019 og har gitt ekstremt mye glede etter dette.

Håvard Heringstad

Alder44
KlubbHell Ultraløperklubb
IdrettsgrenLøping
Utvalgte meritterEnern Fjellmaraton Oppdal
Hell 6 timers
Trondheim Skogsmaraton
Trondheim Maraton
Hvorfor bruker jeg tailwind?God på smak og lett å blande i farten. Gir meg det jeg trenger både på korte og lange turer.
Kort om megFamiliefar og musiker som fant løpegleden bare for to år siden. Elsker miljøet og folkene jeg har blitt kjent med siden jeg startet og er nå sur fordi jeg ikke startet tidligere. Hvis alt går etter planen så når jeg en ultradistanse i ett eller flere løp i 2023. Til nå så har vel halvmaraton vært min greie. Veldig stolt av å ha fått muligheten til å være ambassadør for Tailwind Norge.

fredrik milson

Alder36
KlubbBamford1869
IdrettsgrenUltraløp, klatring, padling, terreng sykling, Styrketrening
Utvalgte meritterSoria Moria 100miles x 2
Romeriksåsen på Langs 50km x 2
Jotunheimvegløpet 57km x 3
Bislett 24t x 1
Hvorfor bruker jeg tailwind? Jeg bruker tailwind fordi det funker 😀
Kort om megJeg er 36år, alene pappa til 2 prinsesser og jobber i sportsbutikk. Jeg elsker utfordringer som trigger meg, jo vanskeligere det virker jo mere interresant er det. Mitt store mål er Oslo-Bergen i 2024 med riktig og variert trening. Men i år ser jeg frem til både SMVE 100miles og Xreid Trollheimen med gode løpevenner.

Ørjan Johnsrud Reinertsen

Alder31
KlubbCK Haugaland/ Haugesund Triathlonklubb
IdrettsgrenSykkel/ triathlon
Utvalgte meritterIronman Haugesund 2018 (11.44.39)
Vätternrundan 2019 med Team Haugaland, 300km (08.51.16)
AxTri 2021 (07.48.39)
Kattnakken Triathlon 2021 (1. plass, 00.57.38)
Hvorfor bruker jeg tailwind?Jeg bruker Tailwind fordi det er det som fungerer! Enten det er rolige langturer eller intensive intervaller, så gir Tailwind meg den energien og næringen jeg trenger. Jeg brukte Tailwind under AxTri i 2021 med stor suksess og gikk aldri tom! Etter jeg begynte med Tailwind for ca. 2 år siden, har jeg kun brukt Tailwind og har ikke hatt behov for noe annet under trening eller konkurranse.
Kort om megTreningsglad mosjonist fra Haugesund som liker å delta på ulike sykkel- og triathlonkonkurranser. I 2023 er Norseman det store målet og har alltid vært en "bucket-list" konkurranse å få lov til å være med på! Super takknemlig for å ha Tailwind med på laget i oppkjøringen og til selve konkurransen som går av stabelen 05. august.

Frode lein

Alder
Klubb
Idrettsgren
Utvalgte meritter
Hvorfor bruker jeg tailwind?
Kort om meg

fredrik zachariassen

Alder37
KlubbBamford 1869
IdrettsgrenUltraløping
Utvalgte meritter4. plass Bislett 24t (klasse)
7. plass SMVE 50 miles
1. plass Far away from home 100km
2. plass Holmestrand Maraton Double
Hvorfor bruker jeg tailwind?Jeg liker ikke å planlegge å tenke for mye på ernæring. Tailwind gjør det superenkelt for meg å løpe langt. En stickpack pose i timen i 0.5 l vann dekker alt jeg trenger av ernæringsbehov for å komme i mål.
Kort om megJeg er i slutten av 30 årene, har aldri trent eller gjort noe før jeg var 34 år gammel, da løftet jeg meg opp av soafen og begynte ganske raskt med ultraløping. Jeg liker spesielt distansene opp til 100km, men har løpt både 24t og 2 stk 160km(100 miles).

kjetil toth

Alder45
KlubbCK Haugaland / #høyterskel
IdrettsgrenSykling
Utvalgte meritterKristiansand - Hovden 2021, 3pl lag - 4:50:44
Steinsvikrittet 2020, 2 pl - 01:49:43
2020 + 2021 - Everesting / Trenching
Hvorfor bruker jeg tailwind?Fordi det fungerer.
Kort om megHar syklet siden 2011. Syklet Trondheim Oslo i 2018 og har siden den gang brukt mer og mer tid på sykkelen. Opplevelser er nok største faktoren til trivselen på sykkelen, selvfølgelig i godt selskap med gode venner.